INOUT GARDEN

Italgraniti Nuances, modern műkőhatású burkolat

A betonfelületek végtelen sokféle változatának vizuális inspirációja hozza létre az ITALGRANITI Nuances kollekcióját. A minimalista gyűjteményt a modern színek legújabb esztétikai  párbeszéde és mély, kromatikus árnyalatok jellemzik.

A színek izgalmát még tovább fokozzák az alapanyagba kevert polychrom fényvisszaverő pelyhek.

A Nuances színivel és megjelenésével eredetiséget és új esztétikai vonalat indított a burkolat designban.  A kollekció tökéletesen modernizálta a századforduló apró szemcsés műkő burkolatait és modern minimalista formában beemelte a kortárs enteriőrök világába. Az ITALGRANITI újdonsága azonban nem csak esztétikájában különleges.

Az un. StrideUp® egy forradalmi technológia, amely figyelemre méltó csúszásállóságot és egyedülálló felületi puhaságot nyújt a burkolatok felületének.

Az Italgraniti  Nuances 11 színben és hatféle dekorral készül. A színek a homok és a szürkék semleges árnyalataiban jelennek meg, egy tompa kék és olajzöld árnyaltokon át egy mély rozsdás színnel bezárólag.

A burkolatok 6, 9 és 20 mm-es vastagságban, és 9 féle méretben készülnek. A legvékonyabb típusú burkolatok alkalmasak polcok, fürdőszoba pultok illetve bútorfrontok készítéséhez, így látványos egységben tartható az enteriőr design.

A legnagyobb lapokból, akár egyetlen tábla is elegendő pl. egy zuhanykabin burkolására. Ezzel egybefüggő, fugamentes felület alakítható ki, ami 100 %-ban elejét veszi a fugák károsodásából eredő bíz szivárgásnak és beázásoknak.

A 200 mm vastag burkolatok ideálisan használhatók kültéren, teraszok, járdák, medencék és környezetük burkolására. Fektethetők hagyományosan ragasztással, illetve rakhatok mobilizálható módon szárazon, vagy álpadlós rendszerekbe, melyekben rejtve futtathatjuk a különféle vezetékeket.

Dekorjai azok az újragondolt műkő hatású lapok, melyekben a meglepően nagy szemcsék geometrikus formában, egymástól távol, határozottan szellősen helyezkednek el, ezzel is a design abszolút modernitását közvetítve.

A szemcsék színeiben az alaplapok koloritjai köszönnek vissza, így azok minden esetben tökéletesen és harmonikusan kombinálhatók egymással, padlón és falakon egyaránt.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

GOLDENGRES-DADO BT 

További burkolat cikkek a forgalmazótól:

FIOTANESE CEMENTLAP HATÁSÚ BURKOLATOK