INOUT GARDEN

Modern karácsony Leonardo üvegekkel

Modern karácsony Leonardo üvegekkel

Mit szólnátok hozzá, ha most más oldalról,  a modern design felől mutatnám be a Karácsonyt?

Mert bár az Ünnepeket a legtöbb
ember a buja zöld-piros, nosztalgikus
érzésekkel társítja – attól még a
modern otthonokba is
érkezik Angyalka…

A LEONARDO különösen szép üveg termékeiből válogatva, ezekben az otthonokban is meleg, bensőséges ünnepi hangulatot varázsolhatunk.

Advent kezdetétől mindennap újabb és újabb dekorációval gazdagodnak az otthonok. Gyönyörű kiegészítők, csillogó fények és szívetmelengető  részletek teszik varázslatossá az utat, ami a végül elvezet a Karácsony estéhez.

KARÁCSONYFA FÜGGŐK ÉS ASZTALI FIGURÁK

A modern otthonokban általában gömb díszek kerülnek a karácsonyfára, hogy minél tisztább és egységesebb legyen a megjelenésük.
A LEONARDO karácsonyfa függői és figurái a legkisebb túlzástól is mentesek, formaviláguk egyszerű, kisugárzásuk bájos. Így garantáltan nem borítják meg a  összképet, viszont érzelmeket és játékosságot csempésznek a modern enteriőrökbe.

Mindegy, hogy mikulást, angyalkát, vagy pingvint választunk, mindegyik típus több, mint tucatnyi variánsban létezik, függő és asztali, ülő és álló formákban, puttonyokkal, ajándékdobozokkal, vagy épp hangszerekkel a kezükben.

Caldo angyalka | foto: TrendXPRESS
Neve karácsonyfa függők
LEONARDO | Caldo pingvin
Caldo pingvin függő
Caldo télapó | foto: TrendXPRESS
Decora glitteres karácsonyfa gömbök

EGY CSÉSZE FORRÓ TEA – KICSIKNEK, NAGYOKNAK

Nem tudom ki mennyire szakít rá időt a gyertyagyújtáson túl, de nálunk  minden Advent vasárnap este teázássa és forraltborozással telik a teraszon. Plédekbe burkolózva, gyertyákkal, mécsesekkel, apró sütikkel az asztalon, a családdal és néhány baráttal, szomszéddal. Ami pedig a legjobb benne, hogy minden hétvégén más szomszádnál teázunk az utcában…

Mondjuk a teraszon termoszban gőzölög a tea, de a csészék és poharak fontos részei a hangulatnak, csakúgy, mint bent a lakásban a különböző üveg és porcelán teáskannák.

Caldo teáskanna
Caldo aranyszínű üveg teáscsészék

A Caldo teáscsészék és kannák kétféle designban, irrizáló arany és ezüst színekben készülnek.

Modern vonalvezetésük ellenére  az arany gyönyörűen harmonizál a klasszikus piros/zöld/arany karácsonyi designnak míg az ezüst változat jellemzően a modern stílushoz illeszkedik.

Caldo ezüstszínű üveg teáscsészék

A Felice csészék egy teljesen más hangulatot közvetítenek. A 400 ml-es óriás átlátszó üvegbögréket arany színű, fagyöngy, hangjegy, fenyőfa és szívecske vonalrajzok díszítik. Ezek a csészék már egyértelműen a letisztult minimál design képviselői Adventtől a Karácsonyon át, egész a tél végéig.

A Leonardo a kicsiknek is igyekezett a kedvében járni, amikor megtervezte a Bambini Natale és Feliciti kollekcióit. A porcelán- és üveg bögréket / poharakat téli ruhába öltöztetett elefántok, pandák, krokodilok, szarvasok, unikornisok valamit télapók díszítik.

SÜTEMÉNYES TÁLAK, BÚRÁK

Az illatos mézes és sós sütiket, az apró makaronokat nagyon szép karácsonyi hangulatban szervírozhatjuk a Leonardo csillag alakú, vagy hópihés téli üvegtáljain, vagy a külböző méretű üvegbúrái alatt.

Caldo csillagtál
Poesia bonbonier
Neve hópihe tányér
Felice bonbonier

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

Márkabolt:

LEONARDO MINI BUTIQUE

1052 Budapest, Régi posta u. 2.
+36 20 592 1911
Nyitvatartás:  H-Szo: – 10-19  |  V: 11-16