INOUT GARDEN

SMEG okos borhűtők

SMEG okos borhűtők

Az olasz SEMG hallatán legtöbbünknek elsőre a világhírű Retro 50 design ugrik be. Azonban legalább ilyen fajsúlyosak az olasz cég  minimál trendet követő kollekciói is, köztük például a legmagasabb minőséget okostelefonokról is vezérelhető borhűtők.

Az ADMIRÁL KONYHA STÚDIÓ kínálatában megtalálható SMEG készülékek, az olasz formatervezés, az innovatív technológiák és az App kombinációjával egyetemben, a legjobb megoldások az értékes borgyűjtemény tökéletes tárolásához, és elegáns prezentálásához.

Az okos eszközök mindennapjaink természetes részévé váltak, tevékenységeink könnyebbé és hatékonyabbá teszik.

A SMEG APP segítségével kiválaszthatjuk  testreszabhatjuk és programozhatjuk a borhűtők összes funkcióját – bárhonnan és bármikor ellenőrizve azokat.

Az alkalmazás, akár egy személyes asszisztens, aki közvetlen segítséget nyújt  méghozzá minőségi és szórakoztató jelleggel.

Miért pont a Smeg okos borhűtők?

Az App kezelése rendkívül egyszerű,szörfözés közben az összes kérésére válaszol, hasznos javaslatokat és hozzáféréseket kínál.

Közvetlenül kérdéseket tehetünk fel az ügyfélszolgálat részére, vagy akár felmerülő problémát jelenthetünk mindössze egyetlen kattintással. Ez az alkalmazás kozmopolita jellemzőkkel  de „Made in Italy lélekkel” rendelkezik.

Tudását az élvezetekre és a borokra összpontosítja, mely szenvedélyeket igazi olasz olasz életigenléssel személyre szab. A receptekhez a kedvenc borainkból válogat mégpedig  a sommelierek és  híres szakácsok javaslatai alapján.

Az új SMEG APP használatával a borok a legnagyobb gondossággal tárolhatók. Az alkalmazás a legújabb technológiát használja az értékes és kedvenc palackok megfelelő tárolására és érlelésére.

A Smeg borhűtőket teljes egészében Olaszországban gyártják. A minőséget a know-how és a részletekre való figyelem eredményeként a hosszú és konszolidált tapasztalattal rendelkező olasz cég garantálhatja.

Különböző méretekben és különböző beépítési lehetőséggel készülnek. Igény és lehetőség szerint elhelyezhetők toronyelemben, szabadon, vagy munkapult alá építve.

És hogy van-e értelme az okos borhűtőknek? A válasz egyszerű és tömör: igen. Az okos borhűtők használatával garantált az italok minőség megőrzése, és a borok mindig tökéletes hőmérsékleten kerülnek az asztalra. Nincs „későn tettem be a hűtőbe”, vagy épp „sokáig hagytam bent” melléfogás. Emellett pedig idő, energia és pénz is megtakarítható mégpedig a legelegánsabb, kortárs design formáiban…

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA