INOUT GARDEN

Láthatatlan főzőlap

Na akkor most tényleg főzőlap nélkül főzünk?

Izgalmas újdonsággal rukkolt elő az ABK Stone a konyha szerelmeseinek, és ez most kivételesen nem burkolat innováció.  A COOKING Surface Prime egy új, láthatatlan indukciós főzési rendszer, amely a prémium gresporcelánok anyagok és az innovatív technológiák összehangolásából született.

Az ABK COOKING Surface Prime a legjobb minőséget kínálja a legfejlettebb kialakítással, amely tökéletesen illeszkedik minden térbe. Ami első pillantásra egyszerű munkalapnak tűnik, az valójában láthatatlan módon, egy integrált indukciós főzőrendszert rejt.

De hová teszem az edényt és hogyan kapcsolom be?

Amikor már eléggé rácsodálkoztam és alaposabban szemügyre vettem, akkor felfedeztem a leheletvékony vonalú, diszkrét piktogramokat, amik az edények helyét jelölik ki a munkapulton. Ezek lehetnek kör, vagy négyzet alakúak, de akár egész pici keresztek is, melyek megmutatják, hová is tegyem azokat.

A méretük némileg indifferens, hiszen indukciós rendszerről van szó, vagyis úgyis csak akkora területen fognak dolgozni, ahol az edények aljával érintkeznek.

ABK STONE | Atlantis burkolat, munkalap

A rendszer vezérléséhez és kezeléséhez ingyenesen letölthető alkalmazás tarozik, ami minden eszközzel kompatibilis. Ez az app a főzőlap összes funkciójának a kezelését biztosítja.

A Cooking Surface Prime rendszert három burkolatgyártó, köztük az ABKSTONE által gyártott és forgalmazott nagyméretű szinterezett lapokkal kombinálják.

A 25 év garanciával rendelkező gresporcelán burkolatok otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt tökéletesek. Ellenállnak minden konyhai kihívásnak, a foltoknak, karcolásoknak és késeknek, így akár közvetlenül a munkapult felületén vághatjuk és készíthetjük az ételeket. A teljesen vízálló és porózusmentes anyagok rendkívül higiénikusnak, és mivel képesek ellenállni és tökéletesen toleráljáka magas és alacsony hőmérsékletet, bizonyitottan a lehető legjobb választásnak bizonyultak a láthatatlan indukciós lapokkal történő kombinálásra.

Azzal, hogy a burkolatok már főzőlapként is funkcionálnak, azon túl, hogy megnövelik a munkafelület területét és stílusos vizuális élményt nyújtanak, immáron túlléptek a hagyományos főzőlap koncepción és valódi új dimenziót nyitottak a kreatív konyhadesign területén.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

ABK – EOZIONI IN SUPERFICIE

 

41034 Finale Emilia (MO)
Via San Lorenzo 24/A,
Italy

https://www.abk.it/en/

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu