INOUT GARDEN

Az alkalmazkodó szelektív hulladékgyűjtő

Az alkalmazkodó szelektív hulladékgyűjtő

A szelektív hulladékgyűjtő napjainkban már nem egyszerű divat, vagy hóbort. Szerencsére egyre több embernek fontos, hogy minél kisebb öko-lábnyomot hagyjon maga után. Felelősen, környezettudatosan gondolkodnak a mind a környezetökben, mind az otthonok falain belül. Ennek a környezettudatos gondolkodásnak egyik helyszíne a konyha – és azon belül is a szelektív hulladékgyűjtés.

A BLANCO a környezetbarát módon gyártott mosogatói mellett praktikus, beépíthető hulladékgyűjtőivel is határozottan ösztönöz mindenkit a környezet megóvására. Termékei közt a legideálisabb hulladékgyűjtők találhatók, melyek bármilyen konybútorba tökéletesen illeszkednek. Oldalra nyíló, vagy kihúzható szekrényes formák, 2-3, vagy négy rekeszes változatok.

Blanco Flexon

Ahogyan neve is utal rá, egy rugalmasan beépíthető szemetes koncepció, a 30 cm széles elem mérettől, a 90 cm széles elem nagyságig, kiszolgálva ezzel a legszélesebb igényeket.

Tovább fejlesztett változata  a Flexon II.  szintén egyszerűen és rugalmasan építhető be a kihúzható fiókos alsó szekrényekbe.

Blanco Flexon-II.
Blanco Flexon-II.

A kiemelkedő minőségű fekete műanyagból valamint eloxált alumíniumból készült modern szelektív hulladékgyűjtő rendszer egyszerre mutatós és praktikus. Peremének befelé lejtő széle megakadályozza a nem kívánatos hulladékmaradványok tapadását, lerakódását.

A rendszer egy mozdulattal behelyezhető a fiókba, a táróló vödrök könnyen elérhetők.

Higiénikus, gyorsan és egyszerűen tisztítható.

A szabad felfüggesztésnek köszönhetően minden része könnyedén hozzáférhető.

Blanco Select 

Újgenerációs szelektív hulladékgyűjtő. Már 40 centis szekrénybe is beépíthetők és ez a legkeskenyebb változat is komoly, közel 40 kg-os terhelést is elbír.

Orga

A szelektív hulladékgyűjtő rendszer kiegészíthető a Blanco speciális ‘U’ alakú Orga fiókjával, mely további tárolási lehetőséget nyújt a mosogató alatt. Kialakításának köszönhetően maximális helykihasználást tesz lehetővé, és teljes egészében hasznossá teszi a mosogató szifon körüli holtteret.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

Bemutatóterem: 1013 Budapest, Attila út 37.

Telefon: tel.: +36 1 270 9051
Mobil: +36 30 959 6413
E-mail:
Weboldal: admiralstudio

TOVÁBBI KÉPEK ÉS CIKKEK A FORGALMAZÓTÓL