INOUT GARDEN

BLANCO – több mint egy egyszerű mosogató

Ma egy mosogatóval szemben ugyanúgy vannak elvárásaink, mint például a telefonunkkal, vagy autónkkal szemben. Ha megfogalmazzuk ezeket és kialakult a kép, máris válogathatunk abból a széles kínálatból, melyben a BLANCO különösen élen jár.

Mivel a konyhai munkák jó része  a mosogató köré koncentrálódik, érdemes kihasználni a mosogató kiegészítők adta lehetőségeket. Ezzel helyet, időt, és felesleges munkát is megtakaríthatunk. Sokkal egyszerűbb a konyhai előkészítést egy helyen végezni, mint feleslegesen ide-oda ingázni a konyhában.

Blanco Axia II - 6 S
Blanco Axia III - 45 S

A legelterjedtebb kiegészítők a vágódeszkák. Ezek tömör vagy rétegelt fa, illetve üveglapos változatokban készülnek. A lehető legnagyobb pontossággal illeszkednek, illetve mozognak mosogatómedencék peremén.

Ráadásul ebben a mosogatómedencék változatos anyaga és formavilága sem jelent akadályt.

A hasznos vágódeszkáknak azonban nem csupán az előkészítés az egyetlen funkciója. Egyértelműen hatással vannak a konyha designra is.

A különböző rácsok és kosarak szintén a mai konyha trendekhez és megvátozott étkezési szokásainkhoz igazodnak.  Az egészséges táplálkozás, a zöldségek,  gyümölcsök tisztításával, előkészítésével jár. Ebben jelentenek nagy segítséget  ezek a változatos kiegészítők.

Léteznek olyan rácsok is, melyek egyszerre bírnak csöpögtető, és edényalátét funkcióval. Ha csak egy-egy tányért vagy poharat kell elmosogatni, azok pillanatok alatt megszáradnak ezeken a mobil kiegészítőkön. Így nem kell egy méretes és oda nem illő szárító tálcának éktelenkedni a mosogató mellett.

A csöpögtetőrácsok a mosogatómedencéről leemelve design edény alátétként is működnek, pl egy tűzhelyről leemelt edény alatt.

Blanco Elon - XL 6s

A hasznos kiegészítők sorában valóban a full extrás kategóriákkal is találkozunk. Vannak olyan elegáns minimalista üveg vágólapok amik használaton kívül összecsúsztatva, fedésként szolgálnak a mosogató felett. Ezáltal eltűnik a mosogató és a munkapult felülete egységessé válik.

Az egészséges táplálkozás híveit a bizonyos mosogató típusokkal kompatibilis gőzpároló tálcák vehetik le lábaikról.

Blanco Zenar XL 6s
Blanco Zenar XL 6 DG Plus

Ezeknek a különösen nagyméretű mosogatómedencéknek az integrált peremére maximális biztonsággal ülnek fel a gőzpároló készülékek tartozékai.

Így a gőzpárolás során optimális helykihasználást, kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosítanak ezek a mosogatómedence típusok.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A konyhai munkalapok teljes kínálata és részletes szakmai tanácsadás  a forgalmazó bemutatótermében Budapesten az I. kerületben: