INOUT GARDEN

Talenti Allure kertibútor – kényelem felsőfokon

A TALENTI Allure gyűjteménye az utóbbi évek egyik legkényelmesebb és legszebb kültéri design bútora. A Christophe Pillet által tervezett modern kültéri bútorokat tökéltes ergonómia és változatos modularitás jellemzi. A kertikanapék, székek, asztalok és napozóágyak alaphangulatát a kecses fehér és mokka színű,  alumínium lábak, a natúr vagy poliszander színre pácol trópusi accoya fa, valamint az alacsony tatami jellegű design adja.

Párnái időjárás és UV álló, vízlepergető kültéri szövetből, illetve szintetikus bőrből készülnek, melyekbőől könnyedén kiválasztható a kerthez leginkább illő színvilág.

A dinamikus, moduláris kollekció karaktert és stílusosságot sugároz az állandó változásban lévő exteriőr környezetnek.

Talenti | Allure moduláris kerti kanapé

Az elegáns kültéri kanapé a tömörfa váznak és a kecses alamínium lábaknak köszönhetően  látványban és kényelemben egyaránt kiemelkedő élményt nyújt.

Letisztult megjelenése egyszerre hagyományos és modern. A párnák lineális geometriája a két változatban készülő karfák kombinálásával, számos egyedi  variációs lehetőséget nyújt.

Bármilyen formát is alakítunk ki, mindnek meg lesz a maga egyedi karaktere és stílusa.

A szokatlanul sokoldalú modularitásnak, a dizájn variálhatóságának és az ellenálló anyagoknak köszönhetően a Talenti Allure kültéri kanapé egy makulátlan kerti pihenőbútor a modern teraszokon és kertekben.

Igényeink, és a rendelkezésre álló hely méreteihez igazodva, tetszés szerint formálható. A egyenes, ‘L’ vagy ‘U’ alakú alakok, az ülőfelületek közé sorolható asztalokkal még komfortosabbá tehetők.

Talenti Allure kerti kanpé
Talenti Allure kerti kanpé
Talenti Allure kerti kanpé
Talenti Allure kerti kanpé

Allure kerti kanapé

TALENTI Allure kanapék nem csak moduláris hanem fix, 2 és 3 személyes változatokban készülnek, kétféle karfa kialakítással. Ezek a szövet borítású kartámaszok szigorú geometrikus kialakításuknak köszönhetően határozott erőt és stabilitást sugároznak.

A kanapé egyik változata a vázszerkezettel megegyező trópusi fa és alumínium kombinációjából készül, melynek agilis vonalai extrém könnyedséget árasztanak. A másik változat egy markáns, erős tömböt formáz, melyet teljes egészében kárpitozás fed. A kreatív designra jellemző, hogy a kanapé két szélén ezek a karfák hol azonos, hol kétféle változatban jelennek meg.

Talenti Allure kerti szófa
Talenti Allure kerti szófa

Allure kerti asztalok, székek és fotelek

Talenti Allure kerti étkező
Talenti Allure kültéri étkezőszék

Napjaink vezető trendje szerint a kültéri fotelek, székek, dohányzó- és étkezőasztalok  a mai kertberendezés elengedhetetlen részleteivé váltak.

A Talenti Allur kínálatában kétféle méretű étkező-, és négyféle dohányzóasztal található, melyket ergonomikus étkezőszékek és könnyen mobilizálható fotelek tesznek kompletté.

A dohányzóasztalok elhelyezhetők önállóan, vagy a kanapék elemei közé sorolhatóan.

A fix asztallapos étkezőasztalok 6 illetve 8 személyes változatban készülnek tömör teak, irokko, mahagoni, kőris, illetve accoya fából.

Talenti Allure kültéri dohányzóasztal
Talenti Allure kültéri étkezőasztal

Talenti | Allure napozóágy

Az Allure kollekció nagy méretű napozóágya, nagy kerekeinek köszönhetően könnyedén mozgatható. Letisztult geometrikus formája modernitást tükröz, melyet finoman lekerekített vonalak lágyítanak. Neutrális árnyalatával decens eleganciát tükröz a kert és a medencepart vibráló színei közt.

Vastagon párnázott fekvőfelülete hosszú időn át kényelmes pihenést biztosít, napozáskor, vagy az árnyékban való olvasgatáskor.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A TALENTI kerti bútorok teljes kínálata és belsőépítészeti tanácsadás  a forgalmazó bemutatótermében Budapesten az I. kerületben: