INOUT GARDEN

Dornbracht Mem csaptelep – vonzerő a fürdőszobában

A Dornbracht 2023-tól új változatokkal, felületekkel és textúrákkal egészíti ki az egyik legsikeresebb sorozatát, az idén 20 éves  MEM csaptelep szériát. A csaptelep purisztikus dizájnja a vízmegjelenítés legtermészetesebb és legeredetibb formájára, a forrásra emlékeztet.

A MEM szándékosan konzervatív kialakítása könnyedén kiegészíti a különféle fürdőszobai architektúrák egyedi hangulatát.

A 180 fokos hajlítású kifolyó, a láthatatlanul integrált sugárszabályzó és a minimalista fogantyúk a sorozat alapvető esztétikai vonzerejét testesítik meg, amely szándékosan kerüli az extrovertált elemeket. A Dornbracht tervezési alapelvei szerint – arányosság, precizitás, progresszívség, teljesítmény és személyiség – a MEM közvetlenül megfelel a dornbrachti „Vezető építészeti tervek” létrehozásának követelményének.

A sorozat a letisztultságot és olyan öncélúság mentes  designt közvetít, ami most  újabb tervezési lehetőséget kínált a Dornbracht designerei számára.

DORNBRACHT MEM csaptelep – még több változat, még több lehetőség

A Dornbracht a Mem csaptelepek számos új változatát kínálja.  A mosdószekrényekre /mosdókra ültethető:

  • egykaros
  • háromlyukú

illetve falra szerelhető:

  • egykaros keverő
  • háromlyukú keverő
  • és egy monoblokk egykaros keverő csaptelep változatban.

Ez utóbbi egy teljesen új terméktípus a sorozatban. Ami közös mind az öt csaptelepben – tökéletesen illeszkednek a legváltoztosabb méretű és stílusú fürdőszobákba, ahol minden esetben a legszebb esztétikai hatást fejtik ki.

A MEM egy másik lenyűgöző újdonsága egy karcsú, szabadon álló egykaros kádcsaptelep, mely mint fő látványosság, a fürdőszoba bármely pontján gyönyörűen érvényesül.

Dornbracht | Mem - háromlyukú csaptelep, sötét króm
Dornbracht | Mem - háromlyukú csaptelep, sötét króm
Dornbracht | Mem - falicsaptelep champagne
Dornbracht | Mem - egykaros csaptelep, brushed champagne
Dornbracht | Mem - szabadon álló kádtöltő, dark króm
Dornbracht | Mem - szabadon álló kádtöltő, dark króm

Új, innovatív Dornbracht Mem csaptelep felületek

A MEM minden szempontból lenyűgöző – nemcsak a nagy termékskálája,  hanem színeinek és felületkezelésének széles választéka miatt is. A  csaptelep felületek különlegesen szép színmélységgel és ragyogással rendelkeznek, melyek választékát most még tovább bővítette a Dornbracht vezető tervezője, Sieger Design csapata.

A három új felület:

  • Sötét króm
  • Champagne (22kt Gold)
  • Matt Champagne (22kt Gold)

Az új árnyalatok két különböző stílust képviselnek. A sötét króm a letisztult minimalista design-t, míg a két pezsgős szín meleg arany árnyalata a kifinomult, decensen eleganciát közvetíti.

Sötét króm
Matt champagne
Champagne

Exkluzív csaptelep fogantyú

Mind ezek mellett, a MEM fogantyú választéka is rendkívül figyelemre méltó.

A kovácsolt felületű fogantyúk hagyományos kézi megmunkálással készülnek, így alakítják ki azok utánozhatatlan megjelenésű, egyedi látványt. A kalapálással kialakított bemélyedések és kiemelkedések azonnal visszaverik a fényt, ami kellemes tapintatú textúrát, és izgalmas fény játékot a fogantyúnak. Ezzel a játékkal egyedülállóan szép  fényes és matt területek jönnek létre, melyek összetett természete lenyűgöző kontrasztban áll a MEM fogantyú geometriájának szigorú formájával.

Az un. kalapácsos technikával kialakított fogantyú felületek mellett idén tavasszal egy igazi különlegességet is bemutatott a Dornbracht. A neves olasz design és kristálymosdókat gyártó céggel, a Glass Designnal együttműködve, kristályüvegből készült fogantyúkkal koronázták meg az örök klasszikus, ikonikus sorozatot.

DORNBRACHT  |  információk

GYÁRTÓ

DORNBRACHT

Dornbracht AG & Co. KG
P.O. Box 1454
58584 Iserlohn / Germany

www.dornbracht.com/en/

MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET

ZA DESIGN STÚDIÓ

+36 26 381 553
+36 70 7750954
info@zadesign.hu
http://www.zadesign.hu/