INOUT GARDEN

Természet ihlette karácsonyi dekorációk

A természetből merítkező karácsonyi dekorációk mindig is az egyik legszebb és legautentikusabb karácsonyi trendek voltak, ami  örök klasszikusként elválaszhatatlan részei az Ünnepeknek.

Ez idő tájt évek óta rendszeresen írok a VINTAGE DESIGN tulajdonosa és tervezője, Mecz Gyöngyi varázslatos kézműves alkotásairól – csak mert egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni a szívvel-lélekkel készülő újabb és újabb dekorációi mellett.

Idén is tucatnyi fából, termésből és élő növényekből készített gyönyörű kidolgozású ajtókopogtatót, adventi koszorút, és asztali dekorációt hangulatos műhelyében, ami egy igazi mesebirodalom ebben az időszakban.

NATÚR GYERTYATARTÓK

Egyszerre klasszikus és tradicionális az idei nagy kedvenc, a 7×7×7 cm-es modern fakockából és egy fa tálcából álló adventi szett.

A stílusos NATÚR FA MÉCSES TARTÓK egyik oldalán az Adventnek megfelelő számozás, és apró csillagok, míg egy másik oldalukon 1-1 lelket melengető idézet található, melynek még különlegesebb megjelenést ad az írott és nyomtatott betűk finom keveredése.

A gyertytartókba 4 egyszerű teamécses helyezhető.

A kockákat tartó hosszú fa tálca natúr, vagy feketére pácolt fából készül, amik önmagukban, vagy finoman megdíszítve, más-más hangulatot nyújtanak az enteriőrnek.

Neutrális megjelenésük, bármilyen színnel szépen harmónizál, így gyönyörűen illeszkedik az ünnepek bármely árnyalatához ami a karácsonyfán, a terítékeken, és a dekorációkon megjelenik.

A HÁZIKÓS DEKORÁCIÓS SZETT valójában egy minimalista adventi dísz, négy hófehér gyertyával, 12 apró hófehér ház környezetébe komponálva.

A skandináv stílusú életkép feliratokkal és karácsonyi motívumokkal dekorált különböző méretű házikói tetszés szerint rendezhetők az asztalokon, polcokon, vagy kandalló párkányokon.

Modernségük ellenére is meghitt hangulatot sugároznak, ami még tovább fokozható a házak közé helyezett led világítással, további gyöngyökkel, karácsonyi csillagokkal, pici fenyőákkal, vagy termésekkel.

TÉLI ÉLŐ NÖVÉNYEK

Az Adventi időszak elképzelhetetlen a csodaszép TÉLI ÉLŐ NÖVÉNYEK nélkül. A nyomott mintás merített papírba csomagolt különféle színes bogyós, virágos, terméses ágakat bárhová is helyezzük a lakásban, azonnali ünnepi varázst teremtünk velük.

Mint amikor régen, a hóban hazafelé sétálva az illatos sült gesztenye mellé, megfogtunk egy papírba tekert virágcsokrot is, hogy otthon aztán a zongorára, vagy a tálalóra helyezve a karácsonyfa fénye mellett is hosszasan gyönyörködhessünk bennük.

TÖMÖR FA KARÁCSONYI DEKORÁCIÓK

Ezek a TÖMÖR FA CSILLAGOK ÉS FENYŐK natúr színeikkel elsősorban a letisztult, minimalista karácsonyok dekorációi, azonban a rusztikus, romantikus környzetben is azonnak megtalálják helyüket.

Érdemes megfigyelni, hogy a két egymástól távol álló stílusú enteriőrben, mennyire különböző arcukat mutatják.

Az egyiknél szinte tapintható a mézeskalács, narancs, fahéj és fenyő buja illata, míg a másiknál az arcunkat finoman simogató jeges fuvallat érintését érezzük…

A változatos méretű, illetve magasságú fenyőket és csillagokat a nekünk leginkább tetsző módon elhelyezhetjük egyesével, vagy kisebb csoportokba rendezve, hogy rájuk pillantva a legbensőségesebb hangulatotokat élhessük meg az ünnepek alatt.

INFORMÁCIÓ