INOUT GARDEN

Villeroy & Boch plédek és takarók hűvös napokra

A Villeroy & Boch plédek a hűvös, kuckózós napok sztárjai, amikor jól esik a puha takarók ölelésében olvasni, beszélgetni – és közben egy csésze illatos teát kortyolgatni. A pamutból, illetve szintetikus szálak keverékéből készült darabok közel 3 évszázada szerte a világon az otthon melegét hangsúlyozzák a hideg napok beköszöntével.

Aki kíváncsi, tartson velem és mutatom a Villeroy & Boch plédjeit, csak, hogy könnyen szerelembe lehessen esni…

KÉT JUBILEUMI KOLLEKCIÓ

VIEUX LUXEMBOURG – BRINDILLE 

Talán senki nem gondolta volna, hogy az a finom kis kék virágos motívum, ami 1770-ben először jelent meg az eredeti és mára már ikonikussá vált „Old Luxembourg” porcelánokon,  a Villeroy & Boch egyik legsikeresebb dekorációja lesz.

Ezért a német gyártó úgy döntött, a vállalat 275 éves jubileumi évfordulójára egy nagy méretű, 150×200cm-es hangulatos takarón újraértelmezi ezt az autentikus mintát, hogy egyedi és különleges karaktert kölcsönözzön minden mai modern otthonnak.

PARADISO

Szintén az idei évfordulóhoz kötődik a PARADISO debütálása, melynek retró hangulata, a modern dizájn fénypontjaként jelenik meg az lakásban, vagy a teraszokon egyaránt. A kedvelt Paradiso mintavilággal díszített meleg takarók a 2023-as évnem modern darabokká avanzsáltak. A pompás monokróm virágok és könnyedén tekeredő indák egzotikus megjelenésű madarakat és gyümölcsök fonnak körbe.

A Paradiso motívumai a régi korok klasszikus kék rézmetszeteiből erednek, melyet a  tervezők kifejezetten ehhez a takaróhoz igazítottak a 275. évforduló alkalmából.  A gyönyörű takarónak létezik egy lágyabb, bézs színű változata is, a visszafogottabb árnyalatokat kedvelők számára.

NARAMA

Az elegáns és könnyed, puha Narama rojtos pléd fele-fele arányban természetes pamutból és könnyen kezelhető poliakrilból készült. Pasztell barack, menta és szürke színeivel tökéletesen harmonizál a Villeroy & Boch szőtt takaróival.

A könnyű és kimondottan finom mintázatú pléd kellemes érzetű a testen, és gyönyörű látványú kanapén.  Világos rojtjaival és visszafogott kéttónusú színezésével a modern design decens kifejezője.

 IT’S’ MY MATCH

A puha, meleg plédek finom púder, zsálya és homok színeit a természet ihlette. A kétféle designban készülő kollekció egyik változata egyszínű monokróm, míg a másik a Villeroy & Boch kortárs It’s” My Match porcelán étkészleteinek Sohangcculent, Blossom és Leaf grafikus motívumait ismétli meg a lendületes, fiatalos textileken.

MALINDI

A Villeroy & Boch ragyogó érzékkel teremt páratlan összhangot és eleganciát az enteriőrben. A Malindi plédeket díszítő autentikus afrikai fonás művészi mintái nem ismeretlenek a német gyártó rajongói előtt – hiszen néhány éve már megjelentek a buja virágmintás névadó porcelán étkészlet, stílszerű szegély motívumaiként.

Az egzotikus szépségű mintás Malindi plédek mintás grafit, világos bézses-szürke, és tüzes naplemente színekben, illetve egyszínű grafit és bézses-szürke változatokban készülnek.

CARRÉ

A híres „Mettlacher Platten” minta kortárs újraértelmezésével egy olyan prémium minőségű, csodálatosan meleg, minimalista stílusú takaró született a Villeroy & Boch kínálatában, mely páratlan testi és lelki kényeztetést nyújt a hűvös, hideg napokon.

TOY’S DELIGHT

És végül egy szó szerint is mesés pléd, a Toy’s Delight, melyet a Villeroy & Boch legelső karácsonyi porcelán étkészletén megjelent, és azóta is a legsikeresebb karácsonyi motívumai díszítenek.

A nosztalgikus hangulatú régi játékminták, a télapók, diótörő,  hintalovak,  századfordulós mozdonyok,  csizmák, csillagok és ajándékdobozok, gyönyörűen érvényesülnek a klasszikus piros-zöld szegélyes csontfehér takarón.

Alig kicsivel több mint egy hónap és újra itt a Karácsony…

Egy ilyen pihe-puha plédbe burkolózva mesét olvasni a kicsiknek, vagy csak úgy, lecsendesedve beszélgetni, olvasni, még inkább felejthetetlen élménnyé teszi majd az Ünnepek értékes perceit.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

 

VILLEROY &BOCH

Saaruferstrasse 14
66693
Mettlach
Germany

 

https://pro.villeroy-boch.com/en/gb/home

FORGALMAZÓ - Budapest

VILLEROY & BOCH BELVÁROS 

 

Márkaüzlet:

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu

FORGALMAZÓ - Nyíregyháza

VILLEROY & BOCH NYÍREGYHÁZA

 

Márkaüzlet:

4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1.
+36 20 417 1708
nyiregyhaza@vbshop.hu

FORGALMAZÓ - Szeged

VILLEROY & BOCH SZEGED

 

Márkaüzlet:

6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
További  CIKKEK  és  KÉPEK