INOUT GARDEN

Tradicionális bordó zöld karácsonyi dekoráció

A bordó zöld karácsonyi dekoráció az Ünnepek legautentikusabb díszítése.

Más mint a piros zöld, attól mélyebb, melegebb és sokkal, de sokkal nosztalgikusabb.  Amennyiben e mellett döntünk számos, a környezetünkben – kertben, erdőben -fellelhető természetes anyag közt válogathatunk. Az alaphangulatot a fenyő és örökzöld ágak adják, melyek tetszés dúsan díszíthetünk. Ehhez leggyakrabban terméseket, gyümölcsöket használhatunk.

Foto: Planete Deco
Foto: Planete Deco

A termések közül leggyakrabban a fenyőtobozok, makk, dió, mogyoró, míg a gyümölcsök közül az alma, narancs és manapság a füge amit szívesen használunk. A Karácsony táján nyíló virágok, a karácsonyi kaktusz vagy az amarillisz szintén kedvelt részei az ünnepi dekorációnak.

Foto: Planete Deco
Foto: Planete Deco
Foto: Planete Deco
Foto: Planete Deco

Vajon kinek jut eszébe karácsonykor zöldséggel dekorálni? Pedig nem miért is ne? Miért kellene mindig csak a megszokott sémák, vagy épp az aktuális trendek mentén mozogni?

Elsőre ugyan meghökkentő, de nagyon is izgalmas egy díszkáposzta, vagy egy kelbimbó füzér. Ráadásul hangulatában tökéletesen passzol a hagyományos, természetes, rusztikus karácsonyok stílusába.

Ez a bordó zöld karácsonyi dekoráció különösen illik a hegyvidéki, erdei környezetben lévő házakba, vagy az amúgy is rusztikus romantikus stílusú enteriőrökbe.

Az élmény akkor lesz tökéletes, ha a berendezés is tökéletes keretet ad ennek a stílusnak.

Természetes kövek, kopott, öreg fa felületek, kandalló, kovácsolt vas, ódon üvegek, mécsesek, gyertyatartók, lámpások – no és persze bordóba és zöldbe öltöztetett ajándékok… Igazi „Mikulás háza” fieling, ahonnan már csak a szán hiányzik a ház elől…

Foto: Planete Deco
Foto: Planete Deco
Foto: Planete Deco
Foto: Planete Deco

INFORMÁCIÓ

Forrás:

PLANETE DECO 

Hasonló cikkek a témában:

DEKORÁCIÓ