INOUT GARDEN

Bulthaup design már a nappaliban is

Bulthaup design már a nappaliban is

Az INTERNI BUDAPEST kínálatában megtalálható  Bulthaup design, fogalom a konyha világában. A világvezető német brand, azonban kilépve a konyha szegmensből, mára az enteriőr tervezés területén is megvetette lábát.

Az igények és preferenciák függvényében kínálatuk a közelmúltban a cégre jellemző prémium minőségű enteriőr darabokkal bővült.

Étkezőbútorok – padok és asztalok –  polcok és mobil tárolók kerültek a portfólióba. Ezek a manufakturális módon készülő kiegészítő bútorok tökéletesen illeszkednek a BULTHAUP filozófiájának tiszta vonalú, letisztult designjában.

A B SOLITAIRE amellett, hogy innovatív módon nyújt teret a funkcionális rugalmasságnak, ismerős, otthonos elemként  integrálódik a térbe. Úgy is mondhatjuk: személyes, számunkra kedves tárgyainkat őrző kellemes kísérők, melyek társaságában jobban érezzük magunkat. Az új elemek tökéletesen alkalmasak ezen igény kielégítésére, melyek közül bárki kiválaszthatja a számára legideálisabb variánst.

Minden B SOLITAIRE bútor alapját egy szilárd, nyitott, matt-fekete alumínium keret képezi. Ezen a platformon lehet megtervezni azokat a variációkat, melyek folyamatosan szolgálják majd a jövőbeni változásokhoz igazodó elvárásainkat.  Így a kombinációk a variálható fedlapokkal, polcokkal és szerelvényekkel együtt, egy életen át kísérőink lehetnek.

Az alumínium keretek  kombinálhatók tölgyfával, rozsdamentes acéllal vagy üveggel. Ezek különböző, szintén változatos alapanyagú rácsokkal, polcokkal, kihúzható tálcákkal tehetők abszolút egyedivé. Ennek megfelelően meghatározható a szintek száma – ezáltal a bútor magassága – valamint azok egymástól való távolsága.

A B SOLITAIRES  szabadon pozicionálható, minden oldalról használható, könnyű és átlátható. Ez az átgondolt funkcionális design teszi egyszerre strukturáló és összekötő elemmé.

Table & Bench

A család és a kapcsolatok életében a legértékesebbek azok a pillanatok, melyeket együtt töltünk az asztalnál. Itt kezdődik és végződik a nap, itt alakul a hangulat, ami befolyásolja a nap minőségét.

A BULTHAUP B SOLITAIRE, asztalból, padból és padpárnából álló családja tökéletes alapja ezeknek a meghatározó pillanatoknak.

Egyszerre fontos, hogy mi kerül az asztalunkra, csak úgy, mint az, hogy azt kivel, milyen körülmények közt költjük el…

A Table & Bench egy egyedülálló élmény vizuálisan, ergonómiailag és kényelm szempontjából egyaránt. A masszív tölgyfa pad egyszerű szép vonalával és természetes cserzett bőr párnájával tökéletes összhangban áll a szintén matt fekete alumínium keretes asztallal.

Az asztal két fekete rögzítőcsavarja  tervezési szempontból a keret folytatása, gyártási szempontból pedig összekötő részlet az asztal kerete és annak gyönyörű tölgyfa topja közt. Funkcionális értelemben a természetes feszültség egyensúlyát , vizuálisan a látványos designt szolgálják.

Shelf unit

A kedvenc könyv, egy féltve őrzött családi darab… Oyan értékes emlékek, melyeket szeretne mindenki a legmegfelelőbb helyen tudni.

A B SOLITAIRE polc egység, egy változatosan használható, multifunkcionális Bulthaup design. Matt feketére lakkozott alu keretében állítható magasságú polcok, kihúzható tálcák és rácsok kaptak helyet.

Stainless steel

Ez a Bulthaup design egy, az élettér alapját és a figyelem középpontját megteremtő bútordarab. Megjelenésével nyitottságot teremt. Bárhol elhelyezhető a szobában vagy a konyhában, akár annak határán is, tökéletes kapocsként működve közöttük.

A Stainless Steeel,  csak úgy mint a Solitaire B többi tagjának megjelenése, rezonál a kiemelkedő Bulthaup minőséggel. Szilárd, mindössze 0,5 cm vastag rozsdamentes acél felső lapja matt szatén felületével, páratlan eleganciát nyújt küllemének.

Oak

A filigrán Stainkless Steel ellentéte, 12 cm magas tölgyfa topjával. Maga a bútor egy konstruktív keret, ami a kreatív tárolás alapját képezi. Külön érdekessége, hogy tölgyfa topjának gyártásához kézzel válogatott, vékony tölgyfa csíkokat használnak. A csodaszép tölgyfa él, idővel változik, érik, felveszi az élet nyomait, anélkül, hogy hitelességéből jottányit is veszítene.

Glass

Egy kifinomult üveg tároló a Bulthaup koncepcióban, ahol semmi nem maradhat rejtve…

Az üveg védelmet nyújt anélkül, hogy bármit is  elzárna a szem elől. Izgalmát a légies „láthatatlan” üveg, és a vele ellentétes robusztus fa és fém részletek harmonikus kombinációja adja. A tároló tetejét, és kihúzható polcainak oldallapjait peremterületén precíziós marással készült üveglap fedi, így a kedves darabok akadály nélkül tárulnak a szem elé.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

INTERNI BUDAPEST  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA