INOUT GARDEN

Dornbracht Cyo, friss impulzus a csaptelep designban

A DORNBRACHT  CYO csaptelep design nem más, mint egy tökéltes reflexió arra az egyre erősödő igényre, miszerint egyre gyakrabban keressük a kifinomult, meghitt és intim élettereket az otthonainkban. A CYO sorozat célja egy elegánsabb fürdőszobai élmény megteremtése a szoborszerű, ikonikus dizájn révén.

Ahogyan Stefan Gesing, a dornbracht vezérigazgatója fogalmazott:

„A CYO-val szándékosan nyúltunk vissza a Dronbracht archívumához, mellyel valójában a Dornbracht tervezési DNS-ét vettük alapul, következetesen formálva azt napjaink belsőépítészeti igényeihez.

A CYO  a legmagasabb minőségű anyagokon, a professzionális gyártáson és kivitelezésen keresztül kézzelfoghatóan testesíti meg hozzáállásunkat a formavilághoz, így a CYO egyszerre lett visszatekintés a múltba és előretekintés a jövőbe.

A csaptelep kialakításának központi eleme a C kifolyó újraértelmezett archetípusa, amely meghatározza a CYO extravagáns sziluettjét és szobrászati minőségét.

Ezt a kör alapformát az egész sorozat megtartja – a fogantyúktól a vízsugárig, mely utóbbi egy zuhogó vízesés formájában, gyönyörűen követi a kifolyó alakját.

A kiegyensúlyozott arányok és a szigorú precizitás alkotja azt a progresszív és összetéveszthetetlen karaktert, amely a CYO-t határozottan erős, markáns jegyekkel ruházza fel.

Az attraktív  SIEGER design tehát a Dornbracht által meghatározott alapelveket követi, amelyek minden tervének alapját képezik, és meghatározzák a termékek egyedülálló formavilágát.

A CYO megjelenésében a hat exkluzív felület mellett megjelenik a fényes és matt felületek egyedi kombinácója is, mely kihangsúlyozza a vonalakat, és finom kontrasztként további esszenciát ad az amúgy is páratlan szépségű designnak.

DORNBRACHT CYO CSAPTELEP FOGANTYÚK

A Cyo csaptelepeken olyan  innovatív fogantyúkoncepció jelenik meg, amelyet egy lapos forgó külső gyűrű, finoman hangolt kattintásgátlóval működtet. Az amúgy is külöleges fogantyúk izgalmas látványát még tovább fokozzák a cserélhető fogantyúbetétek, melyek 3 értékes természetes márványból és 3 speciális felületű és extravagáns  textúrájú fémből készülnek, amiket fényes, illetve szálcsiszolt gyűrűk fognak közre.

A csaptelep fogantyúk többféle stílusban és kivitelben készülnek, egyedileg kombinálhatók, könnyen cserélhetők, így valóban  számos, személyre szabható lehetőséget kínálnak a fürdőszoba design kialakításához.

White Carrara
Nero Marquina
Verde Guatemala
Circle
Wave
Diamond

A CYO színeiben is a luxust és a prémium designt képviseli.

A német gyártó kínálatában évek óta jelenlévő fényes króm és platinum, valamint a matt platinum színek mellett a CYO fényes és szálcsiszolt Durabrass, illetve matt Dark Platinum matt színekben, sőt a fénes és a matt színek kombinációban is elérhetők.

DORNBRACHT  |  információk

GYÁRTÓ

DORNBRACHT

Dornbracht AG & Co. KG
P.O. Box 1454
58584 Iserlohn / Germany

www.dornbracht.com/en/

MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET

ZA DESIGN STÚDIÓ

+36 26 381 553
+36 70 7750954
info@zadesign.hu
http://www.zadesign.hu/