INOUT GARDEN

Dornbracht & Glass Design – mesteri fúzió a csaptelep gyártásban

Új formák és új  színek keltek életre egy gyümölcsöző együttműködés keretében, mely két top márka, a német DORNBRACHT csaptelep, és az olasz GLASS DESIGN szaniter gyártó közt jött létre a közelmúltban. Az exkluzív együttműködés keretében olyan különlegesen szép, egyedi csaptelepek jelentek meg a Dornbracht  kínálatában, melyek egyesítik a német gyár minden részletre kiterjedő gondosságát és mérnöki precízitását a hamisítatlan olasz designnal, a mediterrán ország autentikus kézműves hagyományaival.

KÉT VILÁGVEZETŐ BRAND

DORNBRACHT – a csaptelep ikon

A német Dornbrach talán legfontosabbnak nevezhető vezérelve, az előre gondolkodás…

Minden egyes új ötletüket, mindig ugyan az a kérdés előzi meg: Hogyan gazdagítja majd az a mindennapokat, és hogyan járul hozzá az életminőség javításához?

Ezt szem előtt tartva, és a változó piaci és környezeti igényekhez folyamatosan igazodva, biztos kézzel formálják a jövőt. Sosem engednek egy öncélú designnak, ahol a funkcionalitás áldozattá válhat a látvány oltárán. Ezért is maradt mind a mai napig időtlen szépségű karakterével és identitásával hosszú távon a legmegbízhatóbb választások egyike az igényes fürdőszoba és a konyha világában.

GLASS DESIGN – az üvegtervezés mestere

Az olasz kézműves gyártó Glass Design  Toskána szívében, Leonardo da Vinci szülőhelyén, Vinciben készíti egyedi üveg és kristály mosdóit valamint fürdőszobai kiegészítő termékeit. A gyárat ahol több mint 200 toszkán kézműves, és muránói üvegkészítő alkot, a Borsellini család alapította 1984-ben.

A Glass Design az ikonikus formatervezés és a prémium minőség szinonimája, valódi „Made in Italy” brand. Termékei tudatosan az olasz kézműves hagyományok talaján maradtak, ahonnan azonban töretlenül mutatják az utat a funkcionális kortárs design ikonikus irányába.

STÍLUS – A DORNBRACHT FORMANYELVE

A Dorbracht MEM, a Glass Design minimalista design kristályüveg fogantyúival kiegészülve valódi művészi alkotássá vált. Az időtlen design és a hagyományos kivitelezés harmonikus ötvözete révén ezek a fogantyúk új formákat és emóciókat hoznak a kollekcióba.

A fogantyúk ‘S’ és ‘M’ méretben kaphatók, melyek harmonikus együttest alkotnak a MEM csaptelep formákkal – amik most szándékosan kissé hátrébb léptek, hogy utat engedjenek a csillogó kristály nyújtotta élménynek.

GLAMOROUS CLIVIA

Elbűvölő CLIVIA”, különleges lineáris barázdáival ragyogást és tisztaságot nyújt a mosdó környezetének.

GLAMOROUS ICE

A kristályüveg fogantyúkon megcsillanó fény, amelyet a rianó jég csodálatra méltó random  játéka ihletett, különleges hangulatot varázsolnak a fürdőszobába.

A DORNBRACH az új fogantyúkat 3 elegáns felülettel a kombinálta:

  • MEM Chrome
  • MEM Brushed Durabrass  – 23 kt Gold
  • MEM Brushed Dark Platinum

DORNBRACHT  |  információk

GYÁRTÓ

DORNBRACHT

Dornbracht AG & Co. KG
P.O. Box 1454
58584 Iserlohn / Germany

www.dornbracht.com/en/

MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET

ZA DESIGN STÚDIÓ

+36 26 381 553
+36 70 7750954
info@zadesign.hu
http://www.zadesign.hu/