INOUT GARDEN

Karácsonyi trendek 2020-2021

A karácsonyi trendek világának legnagyobb ünnepi és szezonális dekorációs kiállítása, a Frankfurt Messe Christmasworld.

A minden év tavaszán megrendezésre kerülő kiállítás hasonlóan a divathoz, és a belsőépítészethez, már a következő év trendjeit határozza meg és mutatja be a szakma és a nagyközönség számára.

A Chrsitmasworld Trends új témákat, színeket, tervezőket és ezzel együtt elsöprő termékpalettát mutat be a következő ünnepi szezonra.

„A hangulatos karácsonyi díszektől kezdve a szezonális, beltéri / kültéri dekorációkon keresztül  a lenyűgöző kirakatokig és a városközpontok, bevásárlóközpontok és szállodák nagyszabású díszítéséig.

Nos, nézzük, mik a legújabb karácsonyi trendek, a színeket, és a stílus, melyek irányt mutatnak az ünnepi díszítéshez…

Fókuszban a természet…

Ebben a stílusvilágban olyan természetes anyagok jelennek meg, mint a parafa, a kéreg, a juta, a fű és a fa, a fém, a márvány és a kő.

Fontos szerephez jut a tapinthatóság, a felületek rusztikusak, épp csak finoman csiszoltak, melyek hangsúlyozzák a természet szépségét.

A különféle termések, makkok, tobozok, gyümölcsök, mind a stílus részét képezik.

A színpaletta is a visszafogott hangulatot és a természetes anyagokat hangsúlyozza.

Ezek közé tartozik a sötét borókabogyó, a világoszöld, az őzbarna, a vörös bükk, a matt zöld, a moha, a bazaltzöld és a meleg, világos kőárnyalat.

Kipp Kopp Design
Kipp Kopp Design
Kipp Kopp Design

Visszatérés a múltba…

Ez a finoman romantikus vintage stílus optimista perspektívát nyit. Számos művészi és játékos szempont fedezhető fel a dizájnban, beleértve a földhözragadtabb, finom színárnyalatú interpretációkat.

Fontos részletei a növényvilág látványos képviselői,  a különféle virágok, gyümölcsök a szép grafikai rajzok, és a tradicionális kockás minták.

A díszítés öröme az ünnep minden aspektusában megmutatkozik: a karácsonyfa díszektől indulóan, az ajándékcsomagoló papírokon át, a stílusos  üdvözlőkártyákig.

Színtartománya puha meleg színekből áll. Palettája bársonyos egérszürke, finom tompazöld, piszkos fehér, lágy babakék, és romantikus porcelánrózsa árnyalatokat ölel át.

Vintage Dekoráció
Vintage fenyőfa asztali dekoráció
Mézeskalácsos asztali dekoráció

Party, selyem színekben…

A „selyem party” kiegyensúlyozott karácsonyi palettát mutat be. Gyönyörűen keveri a finom, pasztelleket a lágy krémes árnyalatokkal, melyre a koronát a friss, nőies sorbet színekkel teszi fel.

A trend elengedhetetlen része az elegáns csillogás, mely különösen szép, szivárványosan irizáló módon jelenlik meg a meleg és finom árnyalatokon.

Az anyagok és díszítések minden esetben finomak és nőiesek. Fémes csillogás, selymes fényű és bársonyosan matt effektek hatnak egymásra. A kecses üvegek mellett megjelenő leheletvékony textilek, a selymek és  organzák áttetszők, és szuper-finomak.

A tökéletes összképet fényes, ultrasima felületek, diszkréten és lágyan csillogó effektusok teszik teljessé.

Kipp Kopp Design
Vintage Dekoráció

2020 legattraktívabb színe, a „sötét óceán”…

Ez a szín, az óceánok mély, ezernyi kék árnyalatban játszó koloritjait idézi, ami az idei év vezető színe lett.

Fényes és matt árnyalatokban, változatos formákban, egyszerre viszi a titokzatosság és a végtelenség érzését az Ünnepek hangulatába.

Ráadásul a trendalkotók kísérőjének sem akármilyen színt választottak. Természetes barna tónusokkal és arany akcentussal társították, ami még tovább fokozza titokzatos eleganciáját

INFORMÁCIÓ