INOUT GARDEN

Gres porcelán homlokzat burkolat

Gres porcelán homlokzat burkolat

A gres porcelán homlokzat burkolat az egyik legsokoldalúbb homlokzati elemekké vált napjainkban azzal, hogy kilépett hagyományos enteriőr keretek közül. A tervezők felfedezték építészeti potenciálját, ezzel pedig a kortárs építészet minimál kubus trendjeihez igazodva, egyszer s mind helyet követeltek maguknak az épületek homlokzatain is, mint változatos küllemű, innovatív homlokzatburkoló anyagok.

Ez valójában egy olyan előremutató minőségi design, mely hathatós eszközzé vált a kortárs tervezők, építészek és belsőépítészek kezében.

A szerelt és átszellőztetett porcelán homlokzat burkolatok alkalmazásával az épület teljes egészén egységes, modern megjelenés alakítható ki.

A gres porcelán homlokzatburkolatok a magas hőmérsékleten történő gyártás következtében kiemelkedő szilárdsággal rendelkeznek, vízfelvevő képességük pedig nem hogy csekély, de a nullával egyenlő.

Ennek a két tulajdonságnak köszönhetően felületükön
nem tud megtapadni a szennyeződés,
a fagy nem tud bennük kárt tenni, nem mohosodnak, nem foltosodnak,
és nem fakulnak az évek során.

Mindössze 6, illetve 10 mm-es vastágságuknak köszönhetően kis önsúllyal rendelkeznek,  ragasztással és átszellőztetett alumínium vázrendszerben egyaránt rakhatók.

Ahol arra van igény, ott a burkolatok hátoldala üvegszál erősítést is kap, így egy baleset esetén nem zuhan darabjaiban a kertbe vagy az utcára. Design tekintetében az egyedi elképzelések döntenek, de általánosságban elmondható, homlokzaton a csillogás miatt általában a matt felületű burkolatok az ideális(abb) választás.

Ariostea
Refin

Homlokzat burkolásra bármely méretű, gres porcelán burkolat alkalmas, az átlagostól a legdivatosabb mega méretekig bezárólag.

A méret kiválasztáskor azonban figyelembe kell venni a az épület adottságait, a dilatációt, illetve magát a fogadórendszert is.

Vagyis nem mindegy, hogy az épület mennyi hő- és fényterhelést kap, amik mind befolyásolják majd a döntést.

Előnyük a rendkívüli gyorsaság, valamint az a tény hogy alkalmazásukkal a régi épületetek is egyszerűen és hatékonyan újíthatók fel.

ARIOSTEA gres porcelán homlokzat burkolat

Az olasz ARIOSTEA kültéri gres burkolatainak egyedülálló jellemzője, hogy a design nem alacsony hőmérsékleten, matricázással készül, hanem digitális nyomtatással kerül fel, amit azután rendkívül magas hőmérsékleten égetnek a lapokba, így a burkolatok hő- szmog- és vegyszerállóvá válnak.

Az Ariostea design burkolatai egy, a Grani Fiandre által szabadalmaztatott un. ACTIVE felületkezeléssel is elláthatók, ami UV fény jelenlétében ózont fejlesztve baktérium ölő tulajdonsággal bír.

Az olasz cég igény esetén akár egyetlen 150×300 darabot is legyárt, bár az ár nyilvánvalóan kedvezőbb nagyobb mennyiség esetén.

Ariostea homlokzatburkolat
Ariostea homlokzatburkolat
Ariostea homlokzatburkolat

ABK porcelán homlokzat burkolat

Az olasz ABK csúcskategóriás bel és kültéri burkolatai mind designban, mind technológiai színvonalban a legmagasabb minőséget képviselik – melyek stílusban, és színekben a legváltozatosabb tervezői igényeket is maradéktalanul kielégíti.

Gresporcelán lapjaival valóban egyedi, kreatív homlokzat design tervezhető kisléptékű magán- és nagy volumenű középületeken egyaránt.

abk-homlokzatburkolat
abk-homlokzatburkolat
abk-homlokzatburkolat

REFIN porcelán homlokzat burkolat

A Refin Ceramiche mindig is a kedvenc burkolataim közé tartozott. A látványos, beruházásokon is versenyképes gres porcelán lapjai designjuknak és árfekvésüknek köszönhetően régóta az építész / belsőépítész szakma priorált  burkolatai közé számítanak.

Burkolataik a hagyományos méretek mellett már 120×120, és 12×240 cm-es, méretekben is készülnek  melyek ideális választások az átszellőztetett, illetve a ragasztott homlokzatok kialakításához.

refin homlokzat burkolat

Információk |  Elérhetőségek

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu