INOUT GARDEN

Miért válassz Elica páraelszívót, ha szigetes konyhád van?

Az Elica páraelszívók közt – stílustól függetlenül –  számos különleges design darabot találhatunk, melyek a legszebb és legjobb választások a konyhaszigetben elhelyezett főzőlapok fölé. Mi több, sokszor az sem jelent  problémát, ha először egy fali változat tetszik meg, mert nem egy esetben a fali design létezik szigetes változatban is.

HAIKU | design – Fabrizio Crisá

A FABRIZIO CRISÀ által tervezett háromszoros díjnyertes HAIKU design páraelszívó szigetes változatai külső kivezetéses  és belső keringetéses móddal  32, 120 és 180 cm-es méretekben készülnek.

A különböző méretekhez természetesen különböző teljesítmények tartoznak, kiemelkedő, az átlagostól 60%-kal magasabb szintű hatékonysággal.

A HAIKU levegőszűrője jelenleg a piac leghosszabb élettartamú szűrője. Három éven át használható, ezzel lényegesen kevesebb cserét igényel más szűrőkhöz képest – ezáltal anyagilag és környezetvédelmi szempontból egyaránt kiváló választás.

A HAIKU zsírszűrője egyetlen mozdulattal, könnyedén kivehető, ami különösen a szigetes verziók esetében fontos, hiszen a szűrők az elszívót körbejárva, egyszerűen hozzáférhetők. A finom megjelenésű érintőszenzoros kezelőpanel az elszívó oldalán található, így az egyöntetű, tiszta frontdesign képéről semmi nem tereli el a figyelmet. A főzőfelület ideális megvilágításáról egy, a készülék közepén végfutó egyenletes erősségű led vonalfény gondoskodik.

IKONA MAXXI PURE | design – Frabrizio Crisá

Igazi nagyágyú, a prémium kategóriás design páraelszívók közt. Valójában egy légtisztítóval kombinált páraelszívó, ami a nap 24 órájában gondoskodik a konyha tiszta, friss levegőjéről.

A készülék 2 részből tevődik össze:

  • Combo pure szűrővel felszerelt légtisztító
  • HEPA / szénszűrős páraelszívó

Ez az innovatív kombináció képes a levegőben keringő, egészen apró, akár 1 mikronos részecskéket is csapdába ejteni.

A fekete és rozsdamentes designban készülő IKONA MAXXI PURE eltávolítja a főzés során keletkező szagokat és párát, és megszabadítja a környezetet az allergénektől – portól, állatszőrtől, pollentől – valamint a penészgombáktól és a tisztítószerek által kibocsátott káros anyagoktól.

ELICA BIO |  design by Fabrizio Crisá

Egy egyszerű, szigorúan geometrikus vonalvezetésű páraelszívó, melynek selymes fehér kürtőjét valódi tölggyel kombinálták. Ezálta a BIO mind a hightec minimalista, mind a modern klasszikus konyhaenteriőrök tökéletes páraelszívójává válhatott.

Küllemében egyszerre jelenik meg az otthonosság és a trendiség, a természet és a legfeljebb technológiai megoldások hosszú sora.

Az egyik ilyen például az intelligens szenzor üzemmód, amit egy elegáns átlátszó érintőkapcsoló segítségével választhatunk ki. Ennek lényege, hogy ebben az esetben a beépített érzékelőknek köszönhetően a legoptimálisabb teljesítményt maga a készülék választja ki.

További különlegessége az innovatív Tune-fehér funkció, ami valójában egy állítható színhőmérsékletű LED világítás, amivel egyrészt még komfortosabbá tehető a főzés, másrészt a saját igényeknek és ízlésnek leginkább megfelelő környezet hozható létre.

A tetején kialakított keskeny bemarás a tabletek és okostelefonok részére nyújt kézre eső biztonságos tárolási lehetőséget. Itt kapott helyet az USB csatlakozás is egy speciális érzékelő technológiával gazdagítva, amely megakadályozza a gőz okozta legkisebb károsodást is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

a BLACO teljes kínálatáról, az Admirál Konyhastúdió és a Blanco Mánia elérhetőségein: