INOUT GARDEN

Apró tökök, őszi díszek az üvegben

Apró tökök, őszi díszek az üvegben

A lakás őszi dekorálása nem korlátozódik csupán egyetlen napra, konkrétan a tökökről elhíresült Halloweenra. Akár már hetekkel előtte beköszöntenek a párás, hűvös őszi reggelek és kuckózásra felkészítő időszak október 31 után is folytatódik.

Legalább is nálam, ahol ez az időszak október elején kezdődik aztán Halloween előtt kb másfél-két héttel becsatlakoznak a tökök is, majd ez eltart egész Adventig. Akkor indul a karácsonyi várakozás díszítés, hangolódás időszaka, január 1-től pedig én már csak a tavaszt és a virágokat várom…

Viszont ebben a közel három hónapban mindig a VINTAGE DESIGN – MECZ GYÖNGYI oldalán lógok, ahol először csak ámuldozom, majd szép sorban el kezdem rendelgetni, a Gyöngyi és csapata által készített stílusos dekorációkat. Egyiket a másik után, míg ahová csak nézek a lakásban és a teraszokon, finom hangulattal ölel körbe az ősz – majd a tél – teljes pompája.

TÖK GYERTYÁK

Nem tudom ki hogy van vele, de én imádom a gyertyákat. Van úgy, hogy csak azokat gyújtom meg esténkét, és így kellemesen sejtelmes, barátságos fénynél tudunk beszélgetni, teázni, borozgatni.

A Vintage Design idén az apró tök gyertyákat elképesztő színgazdagságban kínálja.

Élénk, vagy pasztell, semleges és divatszínek számtalan árnyalata közt lehet válogatni.

A gyertyák valóban aprók, viszont pont ezért, a 6 centis átmérőjüknek köszönhetően számtalanmódon használhatók. Kerülhetnek libasorba polcokra, rakhatjuk különböző formájú tálakra, ahogy épp tetszik.

Mivel a pasztell és a telt színek színek tökéletes harmóniában állnak egymással,így mindig elegáns csoportot alakíthatunk ki belőlük. Választhatunk gyertyát az enteriőr, vagy a terített asztal színeihez – nyugodtam merjünk elvonatkoztatni a Halloween narancssárgájától.

PARAFA TALPAS TÖK GYETYÁS ASZTALI DEKORÁCIÓ

Őszi termések és apró pozsgások adják az alaphangulatát a lapos, parafa tálkára ültetett tök gyertyával kombinált őszi dekorációnak.

Mérete pont ideális, hogy akár többet is elhelyezzünk belőle egy étkezőasztalon, de tehetjük egy komódra vagy dohányzóasztalra is, anélkül hogy erőszakosan uralná a neki szánt helyet.

A tök gyertyák színe igény szerint választható akár a termésekhez, akár a szoba hangulatához igazítva.

MEZEI VIRÁGOS, BŐRSZÍJAS ÜVEG DEKORÁCIÓ

Nagy kedvenc, nekem is van. A leheletvékony üveg gyönyörű formájú, az „Autumn” felirat finom, a bőrszíj elegáns… Szóval minden együtt van ahhoz hogy egy igazán szemetvonzó és modern őszi dekorációt helyezzünk el az otthonunkban, aminek mind e mellé kellemesen nosztalgikus fílingje is van.

Az üvegeket egyébként mindenki kedve szerint,
szabadon is dekorálhatja,
szárazvirágokkal, termésekkel, tökgyertyával,
színesen vagy monokróm designban tartva.

INFORMÁCIÓ