INOUT GARDEN

Vintage őszi dekoráció

Vintage őszi dekoráció

Imádom az ilyen napközben meleg, reggel hűvös, párás, ősz illatú októbert… A megváltozott színek és fények, amik már a lassulásra, befelé fordulásra, kuckózásra készítenek fel.

Ezt az érzést még tovább erősítik az őszi dekorációk, kint kertben, teraszon és lakás falain belül egyaránt.

Ajtókoszorúk, különféle üvegek, és virágok: de egész másképp, ahogy ezt gondolnánk, és pont úgy, ahogy ezeket a MECZ GYÖNGYI-VINTAGE DESIGN dekorációk esetében oly annyira szeretjük.

FAGOLYÓS AJTÓDÍSZ

Gyerekkorunk kedvenc fagolyói kezdek új életet és alakultak különlegesen szép, letisztult ajtódíszekké.

A kétféle méretben kapható ajtókoszorúk finom neutrális színben tartottak, az alapját képező golyók épp úgy, mint a ráapplikált kecses szárított virágok és termések.

TERMÉSEK, VIRÁGOK

Az ajtókoszorú öltöztetéséhez használt virágok és termések, önmagukban is kaphatók. Így bármilyen egyedi dekoráció készíthető belőle otthon, szabadjára engedve a fantáziát. Bedobhatjuk egyszerűen egy vázába, lefektethetjük a komód sarkára, de választhatunk kész kompozíciót is, amit Gyöngyiék készítenek apró ledvilágítású pocakos üvegekben.

HORTENZÁS, NYÍRFAÁGAS FALIDEKORÁCIÓ

A nyírfaágas, üvegbe zárt őszi dekoráció különleges faliképként díszíti az enteriőrt. Egyediségét szintén az apró, világító fények adják, melyek már előre vetítik a közelgő tél havas designját is.

A hortenzia az egyik legkedveltebb kerti növény. Hófehér, vagy pazar színes fajtái más-és más hangulatot árasztanak.

 

A Vintage Design  őszi dekorációi hófehér
virágfejekből készülnek, melyek ledes üvegekben,
mint különleges világító falikarok díszítenek.

KERETBE FOGLALT VIRÁGOK

Egy finoman koptatott, kinyitható vintage ráma, mely idén ősszel gyönyörű színes virágoknak nyút romantikus keretet.  Innentől kezdve pedig nem probléma többé egy üres falaszakasz, hiszen a kinyitható fa képkeret két üveglapja közé helyezett virágos dekoráció egyszerűen bárhová felaksztható, ahol szemünk kívánja a hangulatos dekorációt…

INFORMÁCIÓ