INOUT GARDEN

Őszi dekoráció a Vintage Design-tól

Csodaszép csomagom érkezett ma, telis-tele kedvenc kézműves stúdióm, a Mecz Gyöngyi Vintage Design gyönyörű őszi dekorációival.

Ajtókopogtató,  „kócos-rendetlenül” kötött élő csipkebogyóból,  őszi termésekkel megpakolt bőrszíjas üveg,
és csodaszép festett kerámia tökök.

Gyöngyi családias hangulatú műhelye pedig nekem maga az imádom kategória, ahol úgy érzem bárki  szívesen töltené a dolgos hétköznapjait…

Mini almás koszorúk

Az ősz vibráló színei jelennek meg a Vintage Design hangulatos termés-, és virág dekorációs koszorúin, melyeknek köszönhetően a szomorkás szürke napok ellenére is életteli, vidám környezetbe érkezhetünk haza.

Ez az egyik legkedveltebb termés koszorú, tucatnyi valódi, mini almácskából.

Narancs-piros színeikkel egyedül állóan kellemes hangulatot árasztanak, kedvünk szerint tehetjük ajtóra, vagy akár asztalra is.

Színeit és formáját nagyon sokáig megtartja, külleme gond nélkül megőrzi eredeti szépségét. Így elég Advent idején lecsérelni az aktuális karácsonyi dekorációra.

Hortenzia koszorúk

Az élő hortenzia koszorúkat nem igazán lehet űberelni szépség tekintetében. Különlegességüket  kiszámíthatatlan, folyamatosan változó színük adja, ami miatt sosem készülhet két egyforma koszorú.

A hortenzia virágfejeket nem igazán könnyű úgy kiszárítani, hogy abból valóban szép dekoráció legyen. Nálam is van a kertben hat nagy bokor, különböző színekben, melyek virágai valami egész elképesztő árnyalatokban játszanak, ahogy telik az idő.

Hiába próbálkoztam többször is, bármikor vágtam le a virágfejeket, sosem tudtam megszárítani. Vagy a színüket vesztették, és barna csörgős-zörgős valamivé változtak, vagy egész egyszerűen elrohadtak.

Aztán Gyöngyitől megtudtam, nagyon kevés hortenzia alkalmas a szép szárításra. Amik a kertjeinkben
vannak, néhány kivételtől
eltekintve sajnos nem…

A jó hír viszont: hogy a Vintage Design, az igazi angolos hangulatot sugározó szárított hortenzia koszorúk mestereként, a legszebb és legtartósabb  koszorúkat köti minden ősszel.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

Telefonos Ügyfélszolgálat:   +36-20-966-3426
E-mail:   vintagedekoracio@gmail.com
Weboldal:   www.vintagedekoracio.hu

FACEBOOK