INOUT GARDEN

41 Zero 42 – új színek a kreatív BISCUIT kollekcióban

41 Zero 42 – új színek a kreatív BISCUIT kollekcióban

A 41Zero42 BISCUIT kollekciója egy izgalmas holisztikus megközelítése a beltéri csempeburkolatoknak.

A nagy sikert aratott, matt felületű, 5×20 cm-es kis formátumú burkolatokat eddig négy színben, (Bianco, Salvia, Terra, Notte) voltak elérhetőek, melyeket az olasz gyártó idén további két elegáns árnyalattal bővített.

Egyik a feltűnő BORDEAUX, a másik pedig a 2024 Pantone színét idéző barack árnyalat, a POWDER.

„Ez egy meleg, finom, szinte simogató árnyalat, ami azt fejezi ki, hogy a következő évben minden korábbinál nagyobb jelentősége lesz egymás megértésnek, az emberi érintésnek és annak, hogy finoman bánjunk egymással.
A színnek, amelyet a 2024-es év Pantone színének választottunk, ki kellett fejeznie azt a vágyunkat, hogy közel akarunk lenni azokhoz, akiket szeretünk, és azt az örömöt is, amit akkor érzünk, amikor megengedjük magunknak, hogy élvezzük a csendes, magányos pillanatokat is.
Olyan színnek kellett lennie, amelynek meleg és barátságos megjelenése az együttérzés és az empátiára hív fel egymás iránt.”

Ez a most megválasztott szín kiválóan alkalmas arra, hogy az elmúlt évek félelme, szorongása aggodalma és zajossága után 2024-ben kicsit szolidabb, finomabb, szeretetteljesebb légkört teremtsünk magunk és mások köré.”

KRETIVITÁS ÉS JÁTÉKOSSÁG A FALAKON

A BISCUIT gyűjteményt a geometrikus és háromdimenziós felületek  létrehozására tervezték, melyeket a fény és árnyék hatások keltenek életre a terekben.
Egyediségük azonban nem csupán ebben rejlik. Mivel a felületük nem egy egyszerű, simán domborodó felület, hanem különböző geometrikus mintákkal kombinált, ez a design számos további koncepcionális lehetőséget rejt magában.

Nekem nagyon tetszik, hogy 1000 féleképp rakhatom… Kombinálhatom a mintákat, játszhatok a függőleges és vízszintes irányokkal, tehetem halszálka, vagy épp sakktábla mintába.

Mi több, variálhatom a színeket is egymással, hiszen az árnyalatok úgy lettek kifejlesztve, hogy mindegyikük harmonizál – akár a tavalyi színek –  is egymással.

A POWDER csupa könnyedség, puha nőiesség, a BORDEAUX pedig akár a legszebb, mélytüzű vörösbor. Két különböző szín, két különböző, egymástól merőben eltérő karakter. Érdemes közelebbről is szemügyre venni ezeket a keskeny, kicsi falicsempéket, mennyi játékosság és mennyi fantázia rejlik a textúrák változatosságában, amikkel akár ívelt felületek is könnyedén burkolhatók.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

 

41 ZERO 42

Via Monte Mongigatto 24
Fiorano Modenese – 41042 – MO
Italy

www.41zero42.com

KATALÓGUS LETÖLTÉS


Biscuit

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu