INOUT GARDEN

2024 Pantone színe | Peach Fuzz 13-1023

A 2024-es év hivatalos színe egy olyan vidám rózsaszínes barack szín, amitől mindenki jókedvre derül. Ezzel a Peach Fuzz 13-1023 árnyalattal a színtrendeket diktáló Pantone felébreszti bennünk ez empatikus , gondoskodó oldalunkat – amire valljuk be, ma nagyobb szükségünk van, mint valaha.

Ahogyan a Pantone színspecialistája Leatrice Eisman, nyilatkozta a CNN-nek:

„Ez egy meleg, finom, szinte simogató árnyalat, ami azt fejezi ki, hogy a következő évben minden korábbinál nagyobb jelentősége lesz egymás megértésnek, az emberi érintésnek és annak, hogy finoman bánjunk egymással.
A színnek, amelyet a 2024-es év Pantone színének választottunk, ki kellett fejeznie azt a vágyunkat, hogy közel akarunk lenni azokhoz, akiket szeretünk, és azt az örömöt is, amit akkor érzünk, amikor megengedjük magunknak, hogy élvezzük a csendes, magányos pillanatokat is.
Olyan színnek kellett lennie, amelynek meleg és barátságos megjelenése az együttérzés és az empátiára hív fel egymás iránt.”

Ez a most megválasztott szín kiválóan alkalmas arra, hogy az elmúlt évek félelme, szorongása aggodalma és zajossága után 2024-ben kicsit szolidabb, finomabb, szeretetteljesebb légkört teremtsünk magunk és mások köré.

De hogyan is hat ez a szín a belsőépítészetre és a lakberendezésre?

Coem | Moire - Cersaie 2023 / Goldengres

Így utólag viszagondolva, egy érdekes felismerés villanhatott fel sokunkban, akik láttuk az idei őszi Cersaie kiállítás újdonságait Bolognában.

Számos gyártó az évről évre egyre színesebb burkolat trendet egy új colorittal gazdagította. Ez  pedig nem volt más, mint a mediterrán országok jellegzetes terracotta színének egy puha, halványított árnyalata, ami mintha előre vetítette volna 2024 divatszínét.

Tonalite | Hashi

Tizenkét fényes és három matt szín alkotja az olasz burkolat gyártó, Tonalite Hashi kollekcióját. Ezek egyike a Fontana, melynek árnyalata megszólalásig egyezik az év Pantone színével. A 20×30 cm-es domború kerámialapokból függőleges, vízszintes és átlós faliburkolatok is készülhetnek 2024 trend színében.

Peach Fuzz  |  13-1023

A belsőépítészetben és lakberendezésben, mit fal- és burkolat szín, korpusz, vagy kárpit árnyalat, minden esetben melegséget, és megnyugtató gyöngédséget áraszt. legyen szó fényes vagy matt festett felületekről, selyemről, bársonyról, vagy bőrről páratlan eleganciával működik az enteriőrben.

Fioranese | Italian Landscape

Az attraktív olasz tervező iroda, a 23BASSI izgalmas moduláris burkolat kollekcióját 3 ikonikus olasz város: Firenze, L’Aquila és Siena építészeti remekművei ihlettek. Ezek stlizált változatai mint egyfajta kirakós játék jelennek meg a falakon, melyek közül az egyik, szintén az év színében hívja fel magára a figyelmet.

Coem | Moire

Mutina  |  Punto

Fap Ceramiche | Summer

Fap Ceramiche  |  Gemme

Atlas Concorde  | Prism

41 zero 42  |  Bisquit

Információk |  Elérhetőségek

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu