INOUT GARDEN

Egyedi Fap fürdőszoba megoldások

Egyedi Fap fürdőszoba megoldások

A FAP nem is olyan rég egy merész lépésre szánta el magát, és kilépett a fürdőszoba berendezések piacára. De mit is jelent ez, egy burkolat gyártó esetében?

A válasz kézenfekvő: mosdógyártásra adta a fejét.

Azonban nem a megszokott módon. A burkolólapjaiból nem vágás nélkül, egyetlen nagy lapból kialakított minimalista kubus mosdókat tervezett, hanem íves formákban gondolkodva, a modern klasszikus irányt vette célba.

Kezdésként kiválasztott a portfóliójából 47 különböző stílusú burkolatot és mosdókat tervezett belőle. De nem akárhogyan…

A burkolatokat vékony csíkokra darabolta és ezeket használta fel az egyedi mosdók gyártására.

A szabadon álló és a pultra ültethető mosdók kör, illetve ovális formájúak. Érdekességük nem megszokott szögletes formáktól eltérő design adja, hanem az a vizuális élmény, ahogy a burkolat vékony darabjai megjelennek a mosdók palástjain.

A mosdók további különlegessége, hogy a burkolatgyártók közül a FAP Ceramiche készített először  olyan designt, ami kívül-belül vékony kőporcelán darabokból építkezik. Ezzel a technológiával bármilyen pozitív, vagy negatív formát képes maximális tökéletességgel burkolni, a végeredmény pedig valóban egyedülálló lesz.

Mivel a filigrán darabok egymás mellé helyezve változatlanul kiadják az eredeti burkolat textúrát, így maga a mosdó is hozza ezt a látványvilágot. Ugyanúgy  megmutatja a burkolatok virág motívumait, vagy épp azok erezetét, mint ahogyan azok az eredeti nagylapos kőporcelán burkolatokon láthatók.

Vagyis a szanitereken megjelenő felszeletelt burkolat látványában tökéletes leképzése az eredeti nagy tábláknak, így a szaniterek és a falburkolatok tökéletes egységbe foglalhatók a fürdőszobában.

ÉS EZZEL MÉG NINCS VÉGE… 

Ha már új vizekre evezett, és klasszikus mosdógyártásba fogott a FAP, akkor a tökéletesen harmonikus fürdőszoba eléréséhez a burkolataival kombinált, saját gyártású tükröket is tervezett.

A lenyűgözően sokoldalú tükör kollekció varázsát az egy, vagy több FAP kerámia sorozatot is felvonultató, különböző formavilágú  kereteknek köszönheti. A tükrök 4 féle formában és 5 különböző színvilágban készülnek.

Lágy és kecses vonalak formálják az összes részletet, a kerámia kerettől a világításon át, tükröződő felületig, így ezek a tükrök olyan kiegészítőkké válnak, melyek nem csupán funkcionális, hanem magas esztétikai hatást is nyújtanak a fürdőszobának.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

 

FAP CERAMICHE

41042 Fiorano Modenese (MO)
Via Ghiarola Nuova, 44
Italy

 

Italian Ceramic Tiles | FAP (fapceramiche.com)

KATALÓGUS LETÖLTÉS


FAP tükör és mosdó

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu