INOUT GARDEN

Mirage Evo Living egy kültéri szerelem asztal

Az Evo Living a Mirage új kültéri bútor projektje. A figyelem felkeltő kerti design asztal harmonikusan ötvözi a Mirage porcelán burkolólapok műszaki tulajdonságait a kifinomult olasz dizájnnal.
Mivel én nyáron szinte minden nap a szabadban terítek azonnal felkaptam a fejem az olasz gyár újdonságára, annál is inkább, mivel jó ideje keresek olyan stabil és nagyméretű kerti asztalt, ami méretei ellenére könnyed, légies megjelenést nyújt.

Nos, az Evo Livign pont ilyen…

A különféle műszaki és esztétikai igényeknek való megfelelés érdekében, a porcelán burkolólapok egyre gyakrabban használt anyagok a tervezők körében. A kerámialapokat minden esetben izgalmas felületi textúrák jellemzik, amelyek a nagy formátumok vizuális folytonosságának köszönhetően a lehető legszebben érvényesítik a designt.

Bár sokan még mindig csupán a falon és a padlón tudják elképzelni ezeket a burkolatokat, azért ha lassan is, de határozottan változik az emberek befogadó képessége az ilyen típusú innovációk iránt.

A MIRAGE új asztalai két változatban érhető el:

A Soul, beépített Mirage porcelán asztallapjával a lineáris, minimalistább dizájn képviseli, míg az Eden, a szabadon álló  gresporcelán topjával a klasszikus stílus híveit szólítja meg.

Mindkét konfigurációt gyönyörű ergonomikus formák és tökéletes funkcionalitás jellemzi. A kétféle, 100×200 cm-es és 90×90 cm-es formátumban kapható asztalok bármilyen környezetbe harmonikusan beilleszthetők, legyen az intim terasz vagy tágas kert, városi erkély, vagy akár vidéki étterem.

Az asztalok vázszerkezete három meleg színváltozatban

  • fehér
  • bézs
  • és szürke árnyalatban készül.

Mind a három szín tökéletes összhangban áll a Mirage porcelán burkolatok coloritjaival és textúráival, így már csak a környezet, no és persze egyéni ízlés kérdése, hogy kőtől a betonon át, a fahatásig  melyik mellett döntünk.

Mivel pedig az kollekció designja a Mirage Evo-2 burkolólapjaira épül, magától értetődő, hogy az összes asztal elegánsan illeszkedik a Mirage EVO_2/E kültéri megoldásainak teljes skálájához.

Mondhatom azt is, hogy ez egy 20 mm-es kőporcelán lapokra épülő komplett projekt, de azt is, hogy egy brutál kívánatos asztal design a szabadban.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

MIRAGE GRANITO CERAMICO SPA

41026 Pavullo (MO)
Via Giardini nord, 225
Italy

www.goldengres.hu

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu