INOUT GARDEN

Színek és érzelmek az IRIS CERAMICA világában

Az Iris Ceramica egy új, dinamikus burkolat designt mutatott be a közelmúltban, mely a brand szuggesztivitásáról és kreatív sokoldalúságáról árulkodik. Ezek olyan változatos, élettel teli burkolatok, melyek a tereket átalakítva erőteljes emociókkal fűszerezik azokat.

A különféle kultúrák ihlette gyűjtemények robbanásszerű színeit azoknak a művészi formáknak az ereje hajtja, melyek végül az érzelmek kiszámíthatatlan összjátékává fejlődnek.

Ez egyfajta változás és egyfajta üzenet is egyben az elfogadás irányába, külső és belső környezetünkben egyaránt. Legyünk nyitottak a változásokra, melyek irányítják érzelmeinket és ezáltal reflektálnak is azokra – hiszen mi emberek is mindannyian részesei vagyunk és szerepet játszunk ebben a folyamatosan változó, kiszámíthatatlan világban.

A TERMÉSZET NYUGALMA

A természet és a spontaneitás egy élénk színmozaikban egyesül, beleértve azokat a lágy, föld ihletésű árnyalatokat, melyek finoman elmossák az embereket a környezetüktől elválasztó határvonalakat.

Ez a játékos, kaméleonszerű hatás összefonódik és nyugalommal tölti meg a lélek érzelmeit, visszahozva a természetet a falak közé, mintegy közös táncban megosztva azokat az enteriőrben.

A SZÍNEK VIBRÁCIÓJA

A gesztusok kifejezőképessége áthatja a környező teret, ahol az érzelmek ingadoznak, a felületekkel való érintkezés dinamikussá válnak.

A mozgás és a gondolat szabadsága hirtelen szorosan összekapcsolódik, hogy csábító és kortárs színek öltöztessék éltető energiákkal a tereket.

A BAKELITLEMEZ VISZATÉRÉSE

Ilyen az, amikor a kreatív érzék módszeres és racionális megközelítéssel párosul. A múltból felvillan egy bakelitlemez, mely a geometrikus formák keverékét hozva terjed, és találkozik a legmodernebb és leg előremutatóbb burkolatgyártási technológiákkal – hogy megszülethessen egy kortárs jegyeket hordozó, vintage burkolat design.

A SZÍNEK VIBRÁCIÓJA

Egy borongós hétköznapi reggel egy csábító fürdőszobában, lágy rózsaszín és puha szürke színek közt. Itt azonban nem csak a színek, de a formák és felületek is hangolják az érzelmeket.

A matt és selyemfényű textúrák játéka, a szögletes formavilágban megjelenő ívelt motívumok, mind a játékról, a könnyedségről és az élet élvezetéről szólnak.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

 

© 2023 DIVISION IRIS CERAMICA – GRANITI FIANDRE S.p.A.CERAMICA

Fiorano Modenese Italy
Italy

 

https://www.abk.it/en/

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu